Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F91i25l98i82p 71V70r86a56c97o72v25s64k15ý 8240337401840

Radku na restauracích to není jiné, stejně jako u Vás na hotelu, dobrého manažera abys pohledal.Často je tam dělají špatní číšníci a moc to atmosféře nenahrává.Přitom bez špičkového manažera, nelze špičkovou restauraci vytvořit.Je to hrozně nedoceněná pozice.Já mám kliku, že již léta mám jednoho takového po svém boku, umíme se občas zhádat jak psi, ale večer to smažeme a jdeme na pivo, oba si dobře vědomi, že nám to fakt klape.

+1/0
2.9.2019 7:40

K84a50r64l22a 23L81o91h56e47r43o95v63a 9860885417565

Restauraci hlavně dělá kuchař a bohužel i servis. Pokud je manažer člověk, který v životě nedělal v restauracnim oboru, ale rozumí tomu, jaká je norma na výrobu šroubku v čase hodina, je to problém. Dnes jsme zrovna řešili jednu hospodu u Pražského hradu. X let tam byla stejná parta, bohužel pánové zestarli, tak se z nich stali provozovatele. Na přání majitele. A věřím, že kdyby tam přišel někdo s tabulkami růstu a perspektivy, tak by ho vyhnali.

0/0
8.9.2019 23:34
Foto

J50a32n64a 68M87a86j14o54v94á 4835652566333

Ano, když to za to nestojí a výsledkem jsou poztrácené dny a nadrobený život, tak to končí odchodem. A rotace lidí na manažerských místech poměrně často ne zcela souvisí s penězi (ačkoliv je nijak nepodceňuji a dobrá odměna poměrně spolehlivě ovlivňuje délku setrvání na místě), ale právě s motivací a pocitem, že necháváme své "stopy na Měsíci".

Díky, že jste si dal práci se článkem. R^

+2/0
2.9.2019 6:56

P95e21t88r 59K77o74r16e81c57k79y 2123277893241

Nejsou a i když je dnes manager skoro každý patřičné atributy k tomuto pojmenování se někam vypařily. Měl jsem celkem náročný život v byznysu a potkal jsem stáda managerů, každý měl něco co bylo výjimečného a to ať v kladném, bo záporném smyslu, ale skutečných managerů jsem poznal jen několik, ale to byla extra třída ...řídili obrovské mezinárodní korporace a krom zkušeností, potřebných znalostí a vlastností měli jeden rys a to vysoký stupeň empatie, fantastický kombinační schopnosti, taky trochu hroší kůže a s lidičkami to skutečně dovedli, no museli.;-D;-D;-D

+3/0
2.9.2019 6:44

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz