Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Radku na restauracích to není jiné, stejně jako u Vás na hotelu, dobrého manažera abys pohledal.Často je tam dělají špatní číšníci a moc to atmosféře nenahrává.Přitom bez špičkového manažera, nelze špičkovou restauraci vytvořit.Je to hrozně nedoceněná pozice.Já mám kliku, že již léta mám jednoho takového po svém boku, umíme se občas zhádat jak psi, ale večer to smažeme a jdeme na pivo, oba si dobře vědomi, že nám to fakt klape.

1 0
možnosti

Restauraci hlavně dělá kuchař a bohužel i servis. Pokud je manažer člověk, který v životě nedělal v restauracnim oboru, ale rozumí tomu, jaká je norma na výrobu šroubku v čase hodina, je to problém. Dnes jsme zrovna řešili jednu hospodu u Pražského hradu. X let tam byla stejná parta, bohužel pánové zestarli, tak se z nich stali provozovatele. Na přání majitele. A věřím, že kdyby tam přišel někdo s tabulkami růstu a perspektivy, tak by ho vyhnali.

0 0
možnosti
Foto

Ano, když to za to nestojí a výsledkem jsou poztrácené dny a nadrobený život, tak to končí odchodem. A rotace lidí na manažerských místech poměrně často ne zcela souvisí s penězi (ačkoliv je nijak nepodceňuji a dobrá odměna poměrně spolehlivě ovlivňuje délku setrvání na místě), ale právě s motivací a pocitem, že necháváme své "stopy na Měsíci".

Díky, že jste si dal práci se článkem. R^

2 0
možnosti

Nejsou a i když je dnes manager skoro každý patřičné atributy k tomuto pojmenování se někam vypařily. Měl jsem celkem náročný život v byznysu a potkal jsem stáda managerů, každý měl něco co bylo výjimečného a to ať v kladném, bo záporném smyslu, ale skutečných managerů jsem poznal jen několik, ale to byla extra třída ...řídili obrovské mezinárodní korporace a krom zkušeností, potřebných znalostí a vlastností měli jeden rys a to vysoký stupeň empatie, fantastický kombinační schopnosti, taky trochu hroší kůže a s lidičkami to skutečně dovedli, no museli.;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS